Filosofi

Hjertet i vores forretning er det produkt, vi skaber, og hvordan og hvor produkterne er fremstillet har en betydning for os.

Den bæredygtige arbejdsproces starter i vores tankesæt. Designet skal være tidløst og langtidsholdbart, men stadig relevant for vores kunder og i tråd med tidens trends. APOF designer altid med hjertet og vi håber på at bidrage til et mere bæredygtigt forbrug af mode. APOF’ kollektioner er bygget på en vision om en stilsikker garderobe, med færre, men flere langtidsbrugbare styles, som kan bruges uanset sæson. APOF skaber tidløs elegance lavet af komfortable og anvendelige elementer, så du kan skabe det perfekte look til enhver lejlighed. Vi er forelsket i smukke farver, legende prints og sofistikerede strukturer. APOF’ styles er designet til kvinder i alle aldre, som et supplement til deres garderober.

vores design

Vi går imod det fremherskende tankesæt med 'fire kollektioner om året'. Vi kan godt lide at tage det langsomt og gøre det ordenligt. Denne tilgang sparer miljøet for mange ressourcer og forhindrer os i at spilde vores indsats. Vi ønsker at fokusere vores energi på unikke materialer og finde den helt rigtige pasform kombineret med den helt rigtige funktionalitet.

Det er også derfor, at vi aldrig laver omfattende kollektioner. I stedet laver vi nøje udvalgte styles, der binder hele din garderobe sammen. På den måde bliver hvert enkelt stykke omhyggeligt bearbejdet og bærer vores unikke varemærke af leg, enkelhed og kvalitet. Det er de langtidsholdbare favoritter i et tidløst design, der giver dig det personlige præg.