MISSION

APOF ER ET DANSK MODEBRAND MED ET FOKUS, DER DÆKKER BÅDE TØJ, TILBEHØR OG ALT DERIMELLEM

APOF er skabt af søstrene Kathrine og Frederikke Hviid, begge uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi og er begge tidligere medstiftere af Miniature (børnetøj) og WHIITE (dametøj).

APOF - "a piece of favorite" - er baseret på ideen om at skabe de favoritter, som vi alle har i vores garderobe. De styles, som vi elsker og som vi vil bære for evigt.

Vi skaber små, unikke kollektioner, som er gennemtænkte og altid nøje bearbejdet. Kollektionerne er forbundet af APOF's stærke DNA med en genkendelig designlinje, humor og kvalitet.

Produktionen er placeret i Europa hovedsagligt i Bulgarien, Italien og Portugal - dette gør det muligt at producere mindre mængder og bevare et tæt samarbejde omkring design og kvalitet med producenterne.

APOF-universet giver din garderobe et personligt kick. Kollektionen skaber en individuel aftryk til dine favorit outfits.

Vores silhuetter er enkle og stilfulde. Vi arbejder med tidløse prints men følger også trends indenfor farver og grafik her og nu.

Det vigtigste aspekt ved APOF er fokus på begrænsede kollektioner, hvor hver style er designet til både hverdagsbrug og særlige lejligheder.

Vi tror på langtidsholdbare favoritter.